// Koppelingen ERP, CAM en MES

Bespaar tijd, koppel de beste systemen aan elkaar.

Sheet Metal Connect is een specialist voor software van onder andere:

tech logo
// Integratie expert

De fundatie voor een slimme fabriek

Werkt jouw bedrijf of wil je starten met moderne ERP- en CAM-software en wil je deze effectief aan elkaar koppelen? Zo ja, dan is Sheet Metal Connect jouw partner voor het bieden van specialistische expertise en consultancy voor jouw smart factory projecten.

// automatiseren in 3 stappen

Jouw systeem architect voor Industrie 4.0

Maak een plan voor de digitale fabriek

Je kunt gemakkelijk verdwaald raken tussen alle nieuwe tools en mogelijkheden en daardoor het grote plaatje missen. Daarom beginnen we eerst met een strategie.

Bepaal de haalbaarheid

De gekozen systemen moeten goed werken voor de doelstellingen van het bedrijf. Zo weten we zeker dat de gewenste resultaten behaald kunnen worden.

Koppel alles aan elkaar

We zorgen ervoor dat alle data naadloos van en naar beide systemen kunnen lopen, zodat er nooit meer iets overgetypt hoeft te worden.

// vertrouwd en professioneel

Ik begrijp het: digitalisatie kan verwarrend zijn

Het is al moeilijk genoeg om de IT-zaken te beheren in de dagelijkse gang van zaken.  Neem daarbij alle beslissingen die genomen moeten worden voor het koppelen van systemen en dan kan het al snel overweldigend worden. Door te werken met een systeem architect kun je sneller schakelen en voorkom je gefaalde projecten.

Diverse leiders in de marktleiders gingen jou al voor:

// wat wij bieden

Aanbod

A
Project advies op maat
Een helder plan dat rekening houdt met alle nodige systemen en de strategische doelstellingen. Daarna kun je het door een partij naar keuze efficiënt laten realiseren.
[VANAF €2.950,- ]
» NU AANVRAGEN
B
Implementatie traject
Als expert kan ik je helpen met ontwerp en realisatie van A tot Z. Inclusief de nodige communicatie naar leveranciers en betrokkenen.
[MAATWERK]
» NU AANVRAGEN
C
Expert evaluatie
Als er al een systeem aanwezig is en je overweeg het te vervangen, upgraden of uit te breiden kan ik onafhankelijk advies bieden. Ook bij geschillen met leveranciers.
[MAATWERK]
» NU AANVRAGEN

Wil je meer weten over 1 van deze opties? 

Boek dan een vrijblijvende kennismaking om te onderzoeken of dit ook voor jouw business kan werken. Er zijn geen kosten aan verbonden en alles wat we bespreken is vertrouwelijk. Neem nu de eerste stap, klik op de knop hieronder: