Industrie 4.0 is de grootste industriële revolutie ooit

Industrie 4.0 is geen rage. Industrie 4.0 gaat niet weer weg. Industrie 4.0 is gebaseerd op transformationele technologieën die elke sector in de maakindustrie zullen ontwrichten, en plaatbewerking zal snel niet meer hetzelfde zijn.
Video afspelen

Is jouw fabriek klaar voor industrie 4.0? (2 min.)

Tegen 2028 zal de Europese Industrie 4.0-markt meer dan 300 miljard euro bedragen. Een achterblijver zijn wordt elke dag een groter risico.

Als je het vermogen van jouw bedrijf om producten tegen concurrerende tarieven te produceren en assembleren wilt beschermen, moet je een manier vinden om de opkomende concurrentie te slim af te zijn door middel van digitalisering.

Maar om de digitalisering optimaal te benutten, moet je producten, machines en mensen slim aan elkaar koppelen met behulp van de nieuwste productietechnologieën.

De meeste plaatbewerkingsbedrijven weten niet wat Industrie 4.0 in de praktijk betekent en hoe ze moderne technologieën het beste kunnen gebruiken om een beter rendement te behalen. Hierdoor blijven ze investeren in en werken met verouderde systemen.

Hier is het punt: 

Industrie 4.0 gaat niet alleen over het vervangen van mensen door co-bots en robots. 
Industrie 4.0, ook wel de vierde industriële revolutie of ‘Smart Industry’ genoemd, is een snelle verandering in de manier waarop we werken en zaken doen.
 
 
Industrie 4.0 op de harde manier leren, kan honderdduizenden euro’s verspillen aan misleide softwareprojecten die jouw portemonnee beschadigen en jouw team teleurstellen.
 
Dat kun je voorkomen. Door te werken met mij krijg je directe toegang tot een erkende expert op het gebied van Industrie 4.0-technologie. Dankzij mijn hands-on ervaring van de werkvloer en mijn up-to-date kennis van engineering en IT-systemen, kan ik je snel helpen om de efficiëntie te verbeteren.
 
In tegenstelling tot andere grotere, generieke bureaus en softwarebedrijven, werk je rechtstreeks met mij in plaats van met junior medewerkers die je honderden euro’s per uur in rekening brengen om on the job te leren.
Vragen?

Laten we over jouw slimme fabriek praten