Gain access to a decade of
digitalisation experience

Op zoek naar manieren om de productiviteit te verhogen zonder te investeren in meer machines of extra personeel aan te nemen? Ik ben er om je te helpen met verschillende servicepakketten, elk met vaste prijzen en tijdlijnen.

Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van het juiste pakket of een specifiek verzoek in gedachten hebben, neem dan gerust contact met me op via luke@sheetmetalconnect.com. Ik bied ook speciale tarieven voor kleine bedrijven en start-ups met minder dan 20 fulltime werknemers.

Totaaloplossing

Laat mij jouw de weg wijzen naar een slimmere fabriek. Deze service omvat het ontwerp en de implementatie van technische oplossingen totdat jouw systeem volledig operationeel is.

Elk project begint met een strategiesessie en het opstellen van een stappenplan. Wat volgt is toegewijd leiderschap en supervisie voor de ontwikkeling en levering van software-integraties of apps op maat. Als laatste stap coach ik jouw team om ervoor te zorgen dat de verandering duurzaam en positief is.

Indien nodig kan ik ook applicaties en integraties op maat ontwikkelen, individueel of in samenwerking met partners (meerwerk).

Minimaal vereist budget: €30.000+ | Duur: 6+ maanden

Connectie plan / blauwdruk

Als je nieuwe software wilt integreren, belangrijke veranderingen wilt doorvoeren of wilt overstappen op een nieuwe ERP, dan is dit plan voor jou bedoeld. Ik bied een grondige technische analyse en ontwerp van software-integraties, waarbij ik de architectuur afstem op de behoeften van jouw digitale fabriek.

Deze uitgebreide service omvat een technische softwarebeoordeling, het definiëren van geschikte interfaces en het leveren van implementatiedocumentatie. Met deze tools kunnen de door jouw gekozen leveranciers snel, binnen het budget en met minimale risico’s implementeren.

Prijs: vanaf € 12.500 | Duur: c.a. 1 maand

Doorlopend advies

Blijf voorop met voortdurende toegang tot strategische en tactische expertise in Industrie 4.0, beschikbaar wanneer je die nodig hebt.

Mijn adviespakket is op maat gemaakt voor fabriekseigenaren die een grote technologische transitie doormaken. Het geeft je 24 uur per dag toegang tot mijn expertise via telefoon, e-mail en Teams chat. Kies uit maand-, kwartaal- of jaarabonnementen.

Prijs: €6.000/maand | Duur: 3+ maanden

Strategieworkshop – Halve dag

Is Industrie 4.0 de toekomst die je voor ogen hebt, maar weet je niet zeker hoe je het potentieel ervan kunt benutten? Geïntrigeerd door nieuwe technologieën zoals de cloud, webportalen en kunstmatige intelligentie, maar niet zeker waar te beginnen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de best practices in de sector en hun potentieel voor jouw bedrijf?

Gebruik deze innovatieworkshop van een halve dag om nieuwe en haalbare smart factory initiatieven te genereren, te prioriteren en te definiëren. De workshop kan plaatsvinden op een locatie jouw keuze en de prijs dekt alle accommodatie-, reis- en andere kosten.

Prijs: €4.000 | per sessie

Alle prijzen zijn indicatief, vermeld in euro’s en exclusief btw. Zij zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van Sheet Metal Connect e.U. en kunnen niet als bindend worden beschouwd. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor meer informatie.

Emilia Clarke
Singeling Constructie-Lastechniek
Laurens Singeling (CEO)
“He's first class! Luke has been a reliable partner to our digital factory for years and makes sure that everything runs smoothly. The introduction of QRM and digitization has doubled our delivery reliability. "
Emilia Clarke
SAG Alutech
Willem Hoek (Manager)
"Luke's knowledge of digitization helps us to make decisions for our smart factory. His experience with automation in sheet metalworking, as well as in IT, was decisive for our cooperation."

Schedule your first free initial consultation now!

Get the free
e-book by subscribing to the newsletter

    We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.