Krijg toegang tot een decennium aan
digitaliseringservaring

Zoek je naar manieren om de productiviteit te verbeteren zonder meer machines te hoeven kopen of extra personeel aan te nemen? Om je daarbij te helpen, bied ik verschillende pakketten aan met vaste prijzen en tijdschema’s.

Aarzel niet om mij te e-mailen op luke@sheetmetalconnect.com als je vragen hebt over wat het beste bij je past, of als je een verzoek op maat hebt. Voor kleine bedrijven (<20 FTE) en start-ups hanteer ik soms voordeligere tarieven. 

Maatwerk implementatie

Ik neem het voortouw bij het ontwerpen en implementeren van technische oplossingen voor jouw slimme fabriek totdat het systeem volledig operationeel is.

Alle projecten beginnen met een strategiesessie en roadmap, gevolgd door projectleiderschap zodat je één aanspreekpunt hebt. Daarna eventueel: op maat gemaakte software-integraties/apps, en tot slot het opleiden van personeel en management om blijvende verandering aan te brengen.

Op verzoek kan ik ook zelf of met partners maatwerk applicaties en integraties maken.

Minimaal vereist budget: €30.000 | 6+ maanden

Connectie plan

Technische analyse en ontwerp van software-integraties voor jouw fabriek. Zorg ervoor dat de architectuur achter de digitale fabriek klopt. Zowel voor nieuw te maken koppeling of bij een grote verandering, vervolgen bij overstap naar nieuwe ERP.

Dit omvat een grondige technische softwarebeoordeling, het definiëren van geschikte interfaces en het verstrekken van documentatie voor implementatie. Dit plan stelt jouw leverancier(s) naar keuze in staat om snel, binnen het budget en met minimaal risico te implementeren.

Prijs: vanaf €8.000 | c.a. 1 maand

Doorlopend advies

Krijg continu toegang tot de strategische en tactische Industry 4.0-expertise die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Mijn adviespakket is speciaal ontworpen voor fabriekseigenaren die een grote technologische transitie ondergaan en geeft je recht op onbeperkte 24/7 toegang tot mij via telefoon, e-mail en Teams-chat. Er zijn maand-, kwartaal- en jaarabonnementen beschikbaar.

Prijs: €3.000/mnd | 3+ maanden

Strategie Workshop – halve dag

Ben je ervan overtuigd dat Industrie 4.0 de toekomst is, maar weet je niet hoe je het maximaal kan benutten? Wil je aan de slag met nieuwe technologieën zoals de cloud, webportals en kunstmatige intelligentie, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je gewoon benieuwd naar de best practices in de markt en welke kansen dit biedt voor jouw bedrijf?

Genereer, prioriteer en definieer nieuwe en werkbare smart factory-initiatieven in deze innovatieworkshop van een halve dag. Gehouden op locatie naar keuze. De prijs is 100% inclusief accommodatie, reis- en andere onkosten.

Prijs: €2.000 | per sessie

—-

Alle bedragen zijn indicaties en zijn vermeld in euro, exclusief BTW. Aan de op deze website vermelde tarieven en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Zie ook de algemene voorwaarden van Sheet Metal Connect e.U. 

Emilia Clarke
Singeling Constructie-Lastechniek
Laurens Singeling (Directeur)
"Hij is top! Luke is al jaren een betrouwbare partner van onze digitale fabriek en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Door de introductie van QRM en digitalisering is onze leverbetrouwbaarheid verdubbeld."
Emilia Clarke
SAG Alutech
Willem Hoek (Business Manager)
"Luke's kennis van digitalisering helpt ons bij het nemen van beslissingen voor onze slimme fabriek. Zijn ervaring met automatisering in plaatbewerking en IT was bepalend voor onze samenwerking."
Ton Koridon
Directeur
"Onze investeringen in automatiseringsprojecten die we samen met Luke hebben gerealiseerd, leiden tot een kortere doorlooptijd en een betere service voor onze klanten."
Eduard van Helvoort
COO
"Luke's toewijding zorgde voor een goede start van het hele project. De basis is een goed technisch inzicht in het productieproces en Rhodium24. Aangezien Luke dit als geen ander weet, werd die communicatie aan de kant van HVL als zeer positief ervaren.

Plan nu jouw eerste kennismakingsgesprek

Get the free
e-book by subscribing to the newsletter

    We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.