Krijg toegang tot een decennium aan
digitaliseringservaring

Is jouw bedrijf actief in de metaalbewerking en werken jullie met plaatwerk? En ben je op zoek naar manieren om de productiviteit te verbeteren zonder dat je daarvoor meer machines hoeft aan te schaffen? Om je daarbij te helpen bied ik verschillende pakketten aan met vaste prijzen en levertijden.

Aarzel niet om mij te e-mailen op luke@sheetmetalconnect.com als je vragen hebt over wat het beste bij je past, of als je een verzoek op maat hebt. Voor kleine bedrijven (<20 FTE) en start-ups hanteer ik soms voordeligere tarieven. 

Maatwerk implementatie

Ik neem het voortouw bij het ontwerpen en implementeren van technische oplossingen voor jouw slimme fabriek totdat het systeem volledig operationeel is.

Alle projecten beginnen met een strategiesessie en roadmap, gevolgd door projectleiderschap en supervisie van de ontwikkeling en levering van op maat gemaakte software-integraties/apps, en tot slot het opleiden van personeel en management om blijvende verandering aan te brengen.

Op verzoek kan ik ook zelf of met partners maatwerk applicaties en integraties maken.

Minimaal vereist budget: €25.000 | 6+ maanden

Connectie plan

Technische analyse en ontwerp van software-integraties voor jouw fabriek. Zorg ervoor dat de architectuur achter de digitale fabriek klopt. Zowel voor nieuw te maken koppeling of bij een grote verandering, vervolgen bij overstap naar nieuwe ERP.

Dit omvat een grondige technische softwarebeoordeling, het definiëren van geschikte interfaces en het verstrekken van documentatie voor implementatie. Dit plan stelt jouw leverancier(s) naar keuze in staat om snel, binnen het budget en met minimaal risico te implementeren.

Prijs: €6.000 | 1 maand

Project roadmapping

Sta je voor grote twijfels en onzekerheden voor jouw digitale transformatieproject? Wil je precies weten welke softwaresystemen er op de markt zijn die voor jou het beste werken? Wil je offertes en plannen of geleverd werk onafhankelijk laten beoordelen en relativeren?

Definieer het pad dat je naar jouw slimme fabriek leidt met praktische en actiegerichte stappen. Met dit aanbod krijg je duidelijkheid en vertrouwen om doordachte investeringsbeslissingen te nemen.

Prijs: € 4.000 | 2-3 weken

Doorlopend advies

Krijg continu toegang tot de strategische en tactische Industry 4.0-expertise die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Mijn adviespakket is speciaal ontworpen voor fabriekseigenaren die een grote technologische transitie ondergaan en geeft je recht op onbeperkte 24/7 toegang tot mij via telefoon, e-mail en Teams-chat. Er zijn maand-, kwartaal- en jaarabonnementen beschikbaar.

Prijs: €2.500/mnd | 3+ maanden

Strategie Workshop – halve dag

Ben je ervan overtuigd dat Industrie 4.0 de toekomst is, maar weet je niet hoe je het maximaal kan benutten? Wil je aan de slag met nieuwe technologieën zoals de cloud, webportals en kunstmatige intelligentie, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je gewoon benieuwd naar de best practices in de markt en welke kansen dit biedt voor jouw bedrijf?

Genereer, prioriteer en definieer nieuwe en werkbare smart factory-initiatieven in deze innovatieworkshop van een halve dag. Gehouden op locatie naar keuze. De prijs is 100% inclusief accommodatie, reis- en andere onkosten.

Prijs: €2.000 | per sessie

Standaard integraties

Alle integraties worden geleverd met onbeperkte ondersteuning en updates. Uptime gegarandeerd binnen 48 uur. Kortingen in combinatie voor een totaaloplossing inclusief advies. Eenmalige aankoop op aanvraag.

QuotationFactory en TruTops Fab / Oseon

  • Importeer verkooporders, productieorders en onderdelen van QF naar Fab.

  • Werk de orderstatus in jouw portaal bij op basis van de voortgang in Fab.

  • Automatisch linken van CNC-codes aan onderdelen, voor kanten en snijden van buizen

  • Volledige ondersteuning voor TruTops Fab werkplannen en routings

Prijs: €3.500/jaar + eenmalige setup: €2.000 | Live in 1 week

QuotationFactory en TruTops Boost (maakbaarheidsanalyse)

  • Onderdelen importeren in TruTops Boost

  • Buigoplossingen simuleren met TecZone Bend

  • Upload resultaten naar portaal (met of zonder PDF opzet).

Prijs: €2.000/jaar + eenmalige set-up: €2.000 | Live 1 in week

ECI Ridder iQ en TruTops Fab

Update records in Ridder iQ om overeen te komen met Fab unieke GUID’s

Prijs: €500 | Live in 1 week

Plan nu jouw eerste kennismakingsgesprek